Declarație de accesibilitate

Această declarație de accesibilitate se aplică pentru magazinul virtual https://www.lesfilles.ro. Ne dorim cât mai mulți oameni să poată utiliza acest site web.

De exemplu, asta înseamnă că ar trebui să poți:
– schimba culorile și nivelurile de contrast
– mări sau dimensiunea fontului pentru a crește lizibilitatea textului
– naviga pe majoritatea site-ului web folosind doar o tastatură
– naviga pe majoritatea site-ului web folosind software de recunoaștere a vorbirii

De asemenea, am redactat textul site-ului să fie cât mai simplu de înțeles.

ACCESIBILITATE

Acest site a fost conceput astfel încât să fie accesibil și compatibil cu tehnologiile răspândite de asistență, utilizate de vizitatorii cu dizabilități, inclusiv cititoarele de ecran și aplicațiile de mărire a ecranului. Pentru a îmbunătăți accesibilitatea, la dezvoltarea site-ul am respectat, în măsura posibilităților, recomandările emise de Consorțiul World Wide Web (W3C) și Inițiativa privind accesibilitatea site-urilor web (WAI). Continuăm să testăm și să modificăm acest site în conformitate cu orientările și actualizările privind accesibilitatea. Dacă doriți să aflați mai multe despre standardele noastre de accesibilitate sau dacă aveți probleme cu accesarea acestui site, vă rugăm să ne contactați.

NAVIGAREA PE SITE

Ne străduim să ne asigurăm că site-ul nostru are un conținut util, care este prezentat într-un mod ușor de navigat. Toate imaginile contextuale utilizate în acest site sunt însoțite de descrieri scurte, ce pot fi citite de tehnologiile răspândite de asistență, cum ar fi cititoarele de ecran (prin atributele ALT). Elemente grafice ce au doar rol decorativ pot să nu fie însoțite de astfel de descrieri (adică atributele ALT pot fi goale). Imaginile complexe pot avea descrieri mai detaliate incluse în atributele LONGDESC sau în legendă pentru ca semnificația fiecărei imagini să poată fi citită de cititoarele de ecran.

SETĂRILE BROWSER-ULUI

Dacă doriți să modificați modul în care vizualizați acest site, de exemplu dimensiunea textului sau culoarea textelor cu hyperlink, puteți face acest lucru utilizând setările din browserul dvs sau utilizând funcțiile puse la dispoziție de site-ul nostru web prin apăsarea butonului de Accesibilitate aflat în partea dreaptă jos a paginilor.

RAPORTAREA PROBLEMELOR DE ACCESIBILITATE CU ACEST SITE WEB

Căutăm întotdeauna să îmbunătățim accesibilitatea acestui site web. Dacă găsiți probleme sau credeți că nu îndeplinim cerințele de accesibilitate, vă rugăm să ne contactați prin email sau telefon la datele de contact afișate pe site, atât în partea de jos a paginilor cât și în pagina de Contact.