POVESTEA noastră

Am găsit echilibrul dintre modă și atitudine.
Am luat experiența de 20 de ani în industria textilă, am desfașurat-o și am tăiat-o într-un nou tipar de afacere. Am cusut idei și concepte până am reușit să aranjăm pe umerașe mai mult decât haine, am reușit să dăm formă atitudinii ce te caracterizează. Cu alte cuvinte am transformat fabrica într-una de stil.
Nu îți oferim doar ținute, ci și oportunități să te exprimi așa cum simți, motive să te descoperi și să fii descoperită la fiecare pas.

ELSIMA CONF SRL este pentru tine.

Materiale de calitate, modele fără termen de valabilitate și un magazin pop-up pe care îl aducem acolo unde ai nevoie – aceasta este promisiunea noastră către tine. Noi îți oferim mai mult decât haine, noi îți oferim timp.

Cunoaște ECHIPA

Echipa Elsima - Anca și Vlad

Acest proiect a devenit realitate datorită acestora doi, așa că îi lăsăm pe ei să îți spună mai multe despre ei:

Anca

Când eram mică, activitățile mele preferate erau să fac puzzle-uri și să creez haine din orice puteam găsi. Cu timpul, am început să petrec mai mult timp pentru cea din urmă pasiune a mea, dar eram încă tânără și am pus-o undeva pe un raft spre păstrare.
Am crescut de la studentul entuziast – nici măcar pe aproape de industria modei – la pionierul din corporații, cu oportunități de dezvoltare. A fost o experiență minunată, am învățat enorm și am întalnit o mulțime de oameni valoroși.

Nu cu mult timp în urmă a trebuit să renunț la jobul de birou și la echipa pe care o coordonam, pentru a face altă shimbare: am lăsat domeniul financiar pentru maternitate.

Aceasta sunt eu, rezultatul tuturor celor de mai sus. La fel de pozitivă și energică, dar în fața unui nou început: ELSIMA CONF.

Vlad

Buletinul meu nu mai scrie 20, dar mă simt tânăr mereu. Poate că acesta este chiar motivul pentru care am decis să încep un nou capitol în viața mea. Mi-am schimbat cariera din finanțist in antreprenor.

Prietenii și familia m-ar descrie ca fiind un explorator, căruia îi place să descopere lucruri noi, dar cu prudență. 

Un alt lucru despre mine, sunt calm și mereu în mișcare, dar cumva reușesc să îmi găsesc timp pentru a-l petrece cu cei dragi mie.

Sunt bucuros pentru că ELSIMA CONF este o oportunitate de a-mi descoperi talentul artistic, deoarece mereu l-am neglijat.